POGOJI POSLOVANJA

Domov / Pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja

IDS, Intelligent Design Studio, Rok Osterman s.p. je podjetje v katerem gradimo spletno programsko opremo, ki jo naši odjemalci lahko uporabljajo na svojih spletnih straneh. Na naši spletni strani je mogoče kupiti tudi že pred pripravljene izglede spletnih strani, katere kasneje naši odjemalci (končni uporabniki) lahko uporabijo za svojo spletno mesto.

Zavezujemo se, da bomo spoštovali in varovali pravice zasebnosti strank in njihovih končnih uporabnikov, zato smo ustvarili politiko zasebnosti, da vas obvestimo, kako bomo uporabljali vaše zasebne podatke. Ta pravilnik o zasebnosti vsebuje informacije o naših pravilnikih in postopkih v zvezi z zbiranjem, uporabo in razkritjem osebnih podatkov, ki jih prejmemo od (1) odjemalcev, (2) končnih uporabnikov, ki prenašajo in uporabljajo spletna mesta, ki so jih ustvarile stranke (»končni uporabniki«).

 

Cene in ažurnost podatkov

Vse cene so v EUR.

Podjetje IDS, Intelligent Design Studio, Rok Osterman s.p. opisan kot “ponudnik” skuša čim bolje skrbeti za ažurnost in pravilnost podatkov, ki so navedeni na spletu. Kljub temu, pa se lastnosti artiklov in cena spreminjajo, tako da obstaja možnost, da ponudnik ne utegne sočasno s spremembo popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, se kupca obvesti o spremembah ter omogoči preklic produkta.

 

Nakup Digitalnega produkta

Naročanje poteka prek Interneta 24 ur na dan, vse dni v letu. Potrošnik izbira in naroči izdelke, ki so mu na voljo v spletni trgovini.

Za pridobitev željenega digitalnega produkta je potrebno takojšne plačilo. Po uspešnem izveden nakupu, kupec takoj, nas svoj E-Naslov, ki ga je pripisal v spletni obrazec pred nakupom, pridobi vse potrebne dokumente, kot so potrdilo o oddaji naročila, račun, in dostop do digitalnega produkta, katerega lahko prenesa 3x v veljavnosti 30 dneh.

Za kakršne koli težave ali nejasnosti ob sami izvedbi je kupcu vedno na voljo, da nas obvesti na naš E-Naslov: info@ids-slo.si.

 

Vračilo blaga

Vračilo digitalnih produktov, ki so aktivni in na voljo v spletni trgovini (https://www.ids-slo.si) ni mogoče.

 

Avtorske pravice

Pridržujemo si pravico do spremembe pogojev brez predhodnega obvestila.

Varstvo osebnih podatkov

Podatki, ki jih posreduje kupec, so strogo zaupni, in se obravnavajo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov

(Ur.l. RS št. 59/1999, 57/2001, 59/2001-popr.)

in Zakonu o varstvu potošnikov – ZVPot-UPB1 (uradno prečiščeno besedilo – Uradni list RS, št. 14/03).

 

Politika uporabe piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. O uporabi piškotkov so obiskovalci obveščeni ob prvem obisku spletne strani, za uporabo nekaterih piškotkov prosimo obiskovalca za njegovo privolitev. Obiskovalec lahko svojo odločitev v zvezi z uporabo piškotkov kadarkoli spremeni na tej spletni strani.

Spletna stran ne posreduje piškotkov zunanjim ponudnikom storitev in jih ne uporablja za prikazovanje reklamnih sporočil.

 

O piškotkih

Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih spletna stran, ko jo obiščete, naloži v vaš spletni brskalnik. Nekateri piškotki so nujno potrebi za delovanje spletne strani. Piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih ali drugih podatkov, ki bi jih bilo mogoče uporabiti za identifikacijo uporabnika, zato priporočamo, da v njihovo uporabo privolite.

 

Upravljanje piškotkov v brskalniku

Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke, po poteku veljavnosti pa brskalnik piškotke samodejno izbriše. Uporabnik lahko vse piškotke ali piškotke za posamezno spletišče (domeno) izbriše tudi ročno ali pa uporabo piškotkov v brskalniku v celoti onemogoči. Navodila za izbris piškotkov ali onemogočitev njihove uporabe lahko najdete v sklopu pomoči vašega spletnega brskalnika. V primeru, da boste uporabo piškotkov v celoti onemogočili vam nekatere funkcionalnosti spletne strani ne bodo delovale pravilno.

ikona mail IDS

Opomnik Spletnega Tečaja!

Nastavitev opomnika za WordPress tečaj je povsem Brezplačen in Neobvezujoč za kasnejšo uporabo in sodelovanje!

Opomnik je uspešno nastavljen! Hvala :)