Select Page

Iščete najboljše WordPress vtičnike, ki bodo vašo spletno stran dvignili na višjo raven v letu 2020?

Izbira je zelo široka. Na voljo imate preko 50.000 WordPress vtičnikov. Vendar pa pri tem lahko nove uporabnike zmedejo, če ne najdejo prave vtičnike za svoje spletno stran.Večina novih uporabnikov WordPress-a želi vedeti, kateri so najboljši WordPress vtičniki za Optimizacijo (SEO), socialne medije, varnostne kopije, povišanje hitrosti itd. Pravi niz WordPress vtičnikov in orodij vam lahko pomaga pri razvoju vašega spletnega podjetja. V tem članku bomo delili naš strokovni izbor obveznih WordPress vtičnikov za poslovne spletne strani v letu 2020.

 

1. WPForms


Vsaka spletna stran potrebuje kontaktni obrazec, ki obiskovalcev olajša stik z vami. WPForms je najbolj uporabniku prijazen vtičnik za WordPress.

 

2. MonsterInsights


MonsterInsights je najboljši vtičnik Google Analytics za WordPress. Omogoča vam, da »pravilno« povežete svojo spletno stran z Google Analytics, tako da natančno vidite, kako ljudje najdejo in uporabljajo vaše spletno mesto.

 

3. Yoast SEO


Vtičnik Yoast SEO vam pomaga pritegniti več obiskovalcev iz iskalnikov na vašo spletno stran. Čeprav je WordPress SEO zagotovo eden najbolj primernih sistemov za SEO, lahko uporabljate tudi nekaj drugih najboljših praks za povečanje prometa na vaši spletni strani.

 

4. UpdraftPlus


UpdraftPlus je najbolj priljubljen rezervni vtičnik WordPressa na trgu. Omogoča cam nastavitev samodejnih varnostnih kopij in varno shranjevanje na oddaljenem mestu, kot so Google Drive, Dropbox, S3, Rockspace in še več.

 

5. WP Rocket


WP Rocket je najboljši vtičnik WordPress cache na trgu. Omogoča vam izboljševanje hitrosti in učinkovitosti vaše spletne strani. Za uporabo le tega vtičnika pa ne potrebujete dodatnega tehničnega znanja.
 

6. CSS HERO


Teme WordPress-a se za vizualni videz vaše spletne strani upirajo na CSS. Za prilagoditev vaše teme se boste morali naučiti programski jezik CSS, kar pa vam lahko vzame kar nekaj časa.

 

7. LiveChat


LiveChat je najboljša programska oprema za podporo v živo. Takojšni klepet z vašimi obiskovalci vam lahko prinese ogromno uspešnih mejnikov v spletnem poslovanju. Le ta WordPressov vtičnik je zelo enostaven za uporabo in omogoča hitro dodajanje klepeta v živo na vaše WordPress spletno stran.

 

8. Insert Headers and Footers


Medtem, ko upravljate s svojo WordPress spletno stranjo, boste morda včasih morali dodati odlomke kode v glavo ali nogo programa WordPress. Ta vtičnik je tudi zelo uporaben za vstavljanje skriptne kode za oglaševanje kot je npr. Google Adsense.

 

9. WPML


WordPress privzeto ne omogoča enostavno izdelavo večjezične spletne strani. To je izziv za podjetja, ki skrbijo za večjezično bazo strank na različnih geografskih lokacijah.

V kolikor poslujete v drugih državah, je ta vtičnik nujno potreben!

 

10. WooCommerce


Kratko in jedrnato. WooCommerce je eden najbolj priljubljenih vtičnikov za WordPress E-Trgovino. Na svetu ga uporablja že preko 4 milijone spletnih strani.

Na voljo imate kot prodajo fizičnih izdelkov, kot tudi digitalnih izdelkov z možnostjo prenosa.