Brezplačna orodja, ki vam bodo olajšala čas in pripomogla k pametni uporabi. Omogočajo hitrejše delo in več prostega časa.

Načrtovanje: Microsoft To Do

Izdelava seznamov bo vaš najpreprostejši opravek v tej brezplačni racionalizirani aplikaciji, ki se sinhronizira skozi oblak v vaših napravah. Preprosto kliknete, če želite pripraviti sezname opravil v kategorijah, kot sta »Delo« ali »Osebno«, nastavite datume in opomnike. Sodelujete lahko tudi v spletnih skupinah in dodelite naloge različnim članom.

 

Načrtovanje: Any.Do

Ta aplikacija spominja na Microsoft To Do, vendar ima nekaj več vrhunskih možnosti. Glavno med njimi je integracija vašega koledarja iz telefona ter en sam vmesnik, ki prikazuje vaše sestanke in obveznosti. Any.Do ponuja naročniške pakete, ki se začnejo pri dobrih petdesetih evrih na leto. S tem pa pridobite tudi zmogljivost programa kot so opomniki: »Kupi mleko«, »Greš mimo trgovine«,… Trenutno je na voljo na vseh operacijskih sistemih.

 

Spremljanje navad: Productive

Ta aplikacija je za vse Apple naprave. Pomaga vam, da začnete predhodno konkurirati z predmeti kot so »Jejte sadje in zelenjavo, zdravo je«, »Pišite v moj dnevnik«, »V poštnem predalu trenutno ni novih sporočil«,… Seveda vse vaše navade lahko vnesete sami v program, ki vas kasneje opominja. Letna naročnina je trenutno 25 evrov. S tem pa pridobite možnost vnosa neomejenega števila navad oziroma opomnikov.

 

Spremlanje časa: Rescue time

Brezplačna aplikacija, ki vam ne pusti dihati in vam nazorno prikaže vaš zapravljeni čas po brskanju socialnih omrežij. Aplikacija tudi spremlja kolikokrat dvignete telefon. V kolikor tudi sami veste, da porabite preveč časa pred telefonom je ravno pravšnja za vas. Lahko izberete tudi plačljivo verzijo, ki je nekaj več kot 50 evrov letno, s tem pa imate tudi možnost nastavitve opozoril, ko v eni aplikaciji porabite določen nastavljen čas.

 

Fokusiranje: Forest

Aplikacija, ki stane 1,5 evra. Za določen čas lahko preprečite obiskovanje socialnih omrežij in igranja iger. Po določenem časovnem obdobju, ki ste ga določili, vam telefon ne pusti odpiranje in uporabo raznih aplikacij. Temelji na rasti drevesa. V kolikor vam drevo zraste v celoti ste uspešno uresničili vaš plan. Zakaj takšna aplikacija? Ko ste v delu morate biti popolnoma fokusirani na vaše cilje. Razno brskanje in gledanje vsebine na družbenih omrežjih pa vam otežuje delo oziroma vam vaš fokus usmeri v drugo smer.

 

Vodenje projektov: Trello

S to brezplačno storitvijo lahko spremljate večfazne projekte. Ustvarite lahko ploščice z stolpci za različne faze projektov. Ko delo napreduje lahko elemente povlečete iz stolpca v stolpec in članom skupine dodelite različne dele projektov.

ikona mail IDS

Opomnik Spletnega Tečaja!

Nastavitev opomnika za WordPress tečaj je povsem Brezplačen in Neobvezujoč za kasnejšo uporabo in sodelovanje!

Opomnik je uspešno nastavljen! Hvala :)